Met onze uiteenlopende diensten bieden we oplossingen die bijdragen aan uw specifieke doelen. Altijd gericht op het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en altijd op maat.

Ons technische ondersteuningsteam speelt een essentiële rol binnen uw Property Management team en samen dragen we zorg voor het technisch en facilitaire beheer. Wij nemen diverse taken op ons, zoals het aanvragen van offertes, toezichthouden op uitvoering van contractuele werkzaamheden en het controleren van de documentatie die daaruit volgt. Als Technical Assistant houden wij ons ook bezig met data management, een belangrijk onderdeel hiervan zijn de verplichte stukken die voortvloeien uit de wet- en regelgeving. We coördineren probleemoplossingen waarbij er extra begeleid en toezicht wordt gehouden op kritieke storingsmeldingen. Als waardevolle ondersteuning fungeren we als een verlengstuk van uw team. Dit alles wordt op afstand uitgevoerd, waardoor uw team zich kan concentreren op hun kerntaken terwijl wij zorgen voor de operationele ondersteuning.

Ons getrainde Service Desk team staat altijd paraat als het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de property management afdeling. We zorgen ervoor dat alle inkomende aanvragen, problemen of storingen op deskundige en persoonlijke wijze worden behandeld. Door een grondige evaluatie zorgen we ervoor dat elk probleem op de juiste manier wordt doorgeleid naar de betreffende interne of externe afdeling, met als uiteindelijk doel een snelle en efficiënte oplossing te bieden.

We begrijpen dat administratieve taken veel tijd en middelen kunnen vergen. Daarom ontzorgen we uw Property Management organisatie door verschillende werkzaamheden op het gebied van financiële administratie, datarooms, contractbeheer en naleving van wet- en regelgeving over te nemen. Met onze expertise gespecialiseerd in Property Management en efficiënte aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw administratieve processen soepel verlopen, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Ons team staat klaar om uw Property Management organisatie te ondersteunen met uitgebreide in- en uitbeheer trajecten. Of u nu een vastgoedeigenaar, investeerder of vastgoedbeheerder bent, wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften en doelstellingen.

Zowel bij het afstoten als aannemen van vastgoed zorgen wij voor een gestroomlijnd in en/of uitbeheerproces, inclusief overdracht, administratieve afhandeling en eventuele renovaties of herontwikkelingen. Ons team staat altijd voor u klaar met persoonlijke ondersteuning en proactieve communicatie, zodat u zich met gemoedrust kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Wilt u graag meer weten over onze specifieke deskundigheid of ontdekken hoe we met uw organisatie kunnen samenwerken? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙