Font Services is in 2021 opgericht door Lindy Ravestein. Door haar jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en het structurele tekort aan gespecialiseerd personeel in deze branche ontstond het idee om een vastgoed ondersteunende dienst op te richten. Inmiddels is Font Services uitgegroeid tot de specialist in zakelijke dienstverlening, met een focus op vastgoed. En dat vanuit het warme Spanje!

Font Services is gevestigd aan de prachtige Costa Blanca, waar ons Nederlandstalige team werkt vanuit Albir, nabij Alicante. Onze diensten worden niet alleen gewaardeerd door bedrijven in Nederland, maar ook door klanten over de hele wereld. Benieuwd naar wat Font Services voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op!

Het team van Font Services ontzorgt opdrachtgevers, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Dit doen we door ‘randwerkzaamheden’ uit handen te nemen en processen waar mogelijk te optimaliseren. Onze medewerkers fungeren als verlengstuk voor verschillende vastgoedorganisaties.

Onze specialisten werken in  kleine, aangewezen teams om de hoge servicekwaliteit te waarborgen. We kennen de markt waarin onze opdrachtgevers opereren en streven continu naar het verbeteren en waar nodig uitbreiden van onze dienstverlening om de veranderende markt bij te houden. We investeren in duurzame relaties met opdrachtgevers, maar net zo goed in onze eigen mensen, zodat we opdrachtgevers continuïteit kunnen bieden en een waardevolle samenwerkingspartner kunnen zijn voor de lange termijn.

Onze werkwijze

Deskundig

Bij Font Services ligt de focus op vastgoed. Met onze kennis, expertise en ervaring hebben we alles in huis om uiteenlopende organisaties in de vastgoedbranche op de beste manier te ondersteunen. Dit doen wij onder andere op het gebied van klantcontact, administratie, technische ondersteuning of storingsdiensten.

Betrokken

Persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau staan centraal bij Font Services. Zowel intern als voor onze klanten. Wij zijn een betrokken en kleinschalige organisatie met korte lijntjes. Als geen ander weten we hoe de vastgoedsector in elkaar steekt en dat het een veranderlijke wereld is, waar snel schakelen essentieel is. 

Betrouwbaar

Als bedrijf onderscheiden wij ons door de duurzame relaties die wij opbouwen met opdrachtgevers, gebaseerd op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij streven naar succesvolle langdurige samenwerkingen.

Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@fontservices.com
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙